Manaca´s Show Business

10 mdr

9 mdr

9 mdr

9 mdr

Prima søger nyt hjem.

Prima trives desværre slet ikke i vores hundeflok eller vores familie, hun er meget intelligent og super aktiv og elsker alenetid og samarbejde med mig, men de ting giver hende desværre også en udfordring med et meget højt stressniveau når der sker noget med eller for vores andre hunde, og når hun stresser op kommer hun desværre jævnligt op at slås med de andre hunde.

Alting foregår i hurtig lob for Prima, hun vil fremad i verden og har masser af energi og mod, derfor skal hun ud og bo hos en familie som vil bruge hende til noget aktivt (jagt, diverse træning) og kan stimulere hendes iver og intelligens mere end vi desværre har tid til med flere hunde i flokken at tilgodese.

Hun skal gerne ud til et hjem som alene hund og uden mindre børn pga hendes iver og til tider voldsomme kropsbevægelser.

Hun er trænet lidt i nosework og har kæmpe flair for at bruge næsen, desuden fanger hun øvelser med klikker super hurtigt. Hun er ikke lydighedstrænet ret meget da hun ikke har haft ro til det, derfor har vi fokuseret på lidt andre ting.

Hun er ikke så vant til at gå i snor da vi mest lufter vores hunde på vores egne marker og skov uden snor, men hun kan gå i snor og er også udstillet en del gange. Hun kommer fint på indkald.

Der må påregnes alene hjemme træning da hun altid har været omgivet af andre hunde. Og hun er ikke så vant til at være inde i huset da hun trives bedst ude i frit spil på vores marker og derfor mest er i vores kennelbygning.

Hun er sød og kærlig at snakke med og vil gerne sidde på skøddet eller helt oppe i nakken hvis hun kan få lov, hun kan forholde sig roligt i bur på udstilling og i bil. Hun har været med på weekend ophold i Bremen på hotel i forbindelse med udstilling uden problemer, her var hun også den eneste hund vi havde med.

Skriv en mail hvis Prima kunne være noget for dig/jer og fortæl om jer selv, vi er meget opsatte på at hun får det helt rigtige hjem, hvor hendes kvaliteter vil blive påskønnet og udnyttet og hvor hun kan få mere ro på i forhold til andre hunde.


Kaldenavn: Prima

Stambogsnavn: Manaca´s Show Business

Stambogsnr:  DK05587/2016

Race: Engelsk cocker spaniel

Køn: Tæve

Farve: Blue roan

Fødselsdato: 5. januar 2016

Opdrætter: Kennel Manaca's (Sverige)

DNA-PRCD-PRA: A/Clear

FN: Clear

Stamtavle: Se Her

Udstillingsresultater:

Særdeles lovende, 2. vinder baby klasse

Excellent

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE