Nyheder

Hvalpene har været på tur til vores datters børnehave for at hilse på flere forskellige børn og ellers nydes livet i haven og på træningspladsen i Brædstrup hvor de har været med inde og hilse på Rally lydighedsholdet.

Der er en ny lille film af hvalpene og de voksne hunde på træningspladsen.

De trænger begge to stadig til en skøn ny familie og de er helt klar til nye udfordringer.

Demo og Lone har været til deres første Rally konkurrence i weekenden og de kom hjem med en 1. plads med 99 point ud af 100 mulige så vi er rigtig stolte af dem, tillykke

Hvalpene har været en tur i skoven i dag sammen med "Tante" Hippie, de havde det rigtig sjovt med at løbe rundt i de visne blade, bide i grene og klatre rundt på stammer. Der er lidt nye billeder i Galleriet.

I lørdags var vi en tur i Neumünster i Tyskland på udstilling med Hippie og Demo, de fik begge V3 (Excellent og 3. vinder) i hver deres juniorklasse

I morgen bliver hvalpene 8 uger gamle, de er nu blevet chippet og har været hos dyrlægen for at få deres sundhedstjeck og deres første vaccine, de er sunde og raske og fine så det var jo dejligt, ikke at vi havde forventet andet, men det er jo altid rart at få det bekræftet.

Der er nye billeder i Kuld H og i Galleriet.

De er begge fortsat til salg

Afslutning på forårstræning i Spanielklubben i dag, i den forbindelse blev der afholdt både Dressur 1 prøve og Land/vand delen af markprøven, Demo og Lone stillede op i begge og bestod som den bedste hund i begge prøver. Vi er så glade og stolte over det store arbejde lægger i træningen af Demo, vi kunne ikke have fået en bedre udstationering. Stort tillykke til dem begge.

SPK udstilling i Allerup Gamle Have i dag, jeg havde kun Hippie med i dag og hun fortsætter den rigtig gode stil ved at få Excellent med CK og 3. vinder i juniorklassen.

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE