Nyheder

Dejlige resultater fra Spanielklubbens jubilæumsudstilling i Stoholm her i weekenden hvor Hippie var afsted i juniorklassen. 

Lørdag: Exccellent 3. vinder (ud af 7)

Søndag: Excellent med CK, 1. vinder (ud af 8), "Klubjubilæumsjuniorvinder 2013" - Dommer: Petr Studenik CZ

Demo er blevet røngten fotograferet for HD og i dag kom hans status tilbage og den siger AA så det er super dejligt

I går flyttede vores sidste hvalp hjemmefra, vi ønsker al mulig held og lykke til hende og hendes nye familie

I går flyttede den ene af vores hvalpe hjemmefra, Teddy er nu blevet medlem af familien hos Inge og Ebbe og "storebror" Pelle, vi ønsker alt held og lykke til ham og hans nye familie.

Den lille pige hvalp søger stadig et nyt hjem og jeg har oprettet en side hvor der står lidt flere oplysninger om kun hende "Hvalp til salg" 

Fredag var de lige en tur forbi dyrlægen igen hvor de fik deres 2. hvalpe vaccine, rabies vaccine og kennelhoste vaccine, desuden fik de deres 3. ormekur.

I går var også en rigtig dejlig udstillingsdag, vi var afsted til dobbeltudstilling i Sabro afholdt af Spanielklubben, her gik det strålende for begge de hunde vi havde med. Demo fik 2 x excellent.

Hippie var helt super, hun vandt juniorklassen i begge udstillinger ud af 7 fine juniortæver og i første udstilling blev hun yderligere 3. bedste tæve i et stort felt og fik sit første Cert. I anden udstilling endte hun også rigtig flot som 6. bedste tæve, dejlig dag i ringen.

10 uger gamle er hvalpene nu blevet og der er gang i dem, i dag har de dog øvet sig i at stå stille og er blevet trimmet/klippet lidt med både maskine og saks for at vænne sig til begge dele, det kræver en smule tålmodighed, men ellers gik det rigtig fint og der var masser af tid til nus og hvalpekys ind imellem.

Hippie og jeg har også været en tur til International udstilling i Vejen i dag og dommeren var ikke vild med meget pels som mange af hundene måtte bøde for i dag så Hippie måtte "nøjes" med en Excellent uden ck i dag og 2. vinder i juniorklassen

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE