Nyheder

30. december 2013

Her på falderebet til det nye år vil vi lige gøre status for 2013.

 

Hippie sluttede året som nr 2 på listen over årets junior cockere i udstillingsringen, hun blev desværre lige overhalet i slutspurten, men vi er vældig stolte af at hun er nået helt op på 2. pladsen.

Hun vandt titlen som årets Klub-jubilæums-junior-vinder i spk på jubilæumsudstillingen i Stoholm.

Og sidst men ikke mindst, fik hun både hendes og vores første Cert på Spk udstilling i Sabro.

 

Demo har til gengæld været flyvende på prøvesiden, sammen med hans fører Lone. Han er således sluttet på 1. pladsen som årets Dressur1 hund, har bestået 2 apporteringsprøver og er i den forbindelse blevet brugshund og så har de deltaget i DM i dressur1 hvor de fik en flot 5. plads.

 

Året har også budt på et enkelt kuld hvalpe som ikke kom helt problemfrit til verden og der var jo desværre nogle af dem vi mistede, de to der klarede skærerne har det til gengæld rigtig godt så det må vi glæde os over.

 

2014 ved vi jo af gode grunde ikke hvad byder på, men vi håber selvfølgelig det bliver et godt år for både to- og firebenede, vi har planer om at starte året op med en parring af Carla, som skal på besøg hos super smukke Franco, når hun kommer i løbetid i januar/februar måned og måske vil der også komme et kuld hvalpe efter Ditte lidt senere på året (sensommer/efterår). 

Derudover vil vi nok være at finde i et par udstillingsringe og på nogle prøver spredt ud over året.

 

Rigtig godt nytår fra os.

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE