Nyheder

Her på falderebet til det nye år vil vi lige gøre status for 2013.

 

Hippie sluttede året som nr 2 på listen over årets junior cockere i udstillingsringen, hun blev desværre lige overhalet i slutspurten, men vi er vældig stolte af at hun er nået helt op på 2. pladsen.

Hun vandt titlen som årets Klub-jubilæums-junior-vinder i spk på jubilæumsudstillingen i Stoholm.

Og sidst men ikke mindst, fik hun både hendes og vores første Cert på Spk udstilling i Sabro.

 

Demo har til gengæld været flyvende på prøvesiden, sammen med hans fører Lone. Han er således sluttet på 1. pladsen som årets Dressur1 hund, har bestået 2 apporteringsprøver og er i den forbindelse blevet brugshund og så har de deltaget i DM i dressur1 hvor de fik en flot 5. plads.

 

Året har også budt på et enkelt kuld hvalpe som ikke kom helt problemfrit til verden og der var jo desværre nogle af dem vi mistede, de to der klarede skærerne har det til gengæld rigtig godt så det må vi glæde os over.

 

2014 ved vi jo af gode grunde ikke hvad byder på, men vi håber selvfølgelig det bliver et godt år for både to- og firebenede, vi har planer om at starte året op med en parring af Carla, som skal på besøg hos super smukke Franco, når hun kommer i løbetid i januar/februar måned og måske vil der også komme et kuld hvalpe efter Ditte lidt senere på året (sensommer/efterår). 

Derudover vil vi nok være at finde i et par udstillingsringe og på nogle prøver spredt ud over året.

 

Rigtig godt nytår fra os.

Den 26. oktober deltog Lone og Demo i prøvedag hos Spanielklubben region 11, her blev det til endnu en bestået Apporteringsprøve og endnu en bedste hund med max point i Dressur1 hvilket betyder at Demo nu ligger nr 1 på pokallisten over årets Dressur1 hund, rigtig flot gået, vi er meget stolte af både hund og fører.

Demos bror Frillo deltog også i Dressur1 samme sted og sluttede som en rigtig flot 2´er, også stort tillykke til Frillo og Annette.

3. november var vi en tur til International udstilling i Herning, her deltog Hippie i juniorklassen og Demo i brugsklassen første gang, begge hunde gjorde det godt og fik excellent for anstrengelserne.

Lørdag var Lone og Demo til Dressur 1 prøve hos Spanielklubben region Fyn, her var de igen flyvende og blev prøvens bedste hund med max point (40) rigtig godt gået endnu engang.

I dag var Hippie og jeg til SPK udstilling i Års, hun gjorde det rigtig godt og hos en hård dommer rakte det til en placering som 2ér i juniorklassen med excellent.

Rigtig god uge for Demo - Vanilla Joy Fit For Fight torsdag blev han øjenlyst fri helt uden bemærkninger så hans sundhedsstatus er helt i top på alle punkter og han står nu til rådighed for egnede tæver i avlen.

I dag var ham og hans fører og udstationeringsvært Lone afsted til Spanielklubben region midts prøvedag. De bestod Apporteringsprøven med en 1. præmie og Demo kan derved kalde sig Brugshund, de deltog yderligere i Dressur 1 og fik her max point og blev dagens bedste hund

Rigtig godt gået!

Lidt opdateringer siden sidst.

Lone og Demo deltog den 25/8 i Spanielklubbens DM i Dressur 1 og endte op med en 1. præmie og en flot 5. plads, super godt gået af den yngste hund i deltagerfeltet på 14 hunde.

Den 31. august var vi til Skue i spanielklubben region Fyn i haven hos Kennel Elmelund, det var som sædvanligt et rigtig hyggeligt arrangement.

Hippie blev nr 3 i juniorklasse tæver, Demo blev BIS mellemklasse hund.

Johanna havde sin udsstillingsdebut i barn og hund med Hippie og blev en rigtig fin nr 5

Hippie har fået taget HD røngten og er blevet DNA testet for Prcd/PRA

HD status: C og DNA Prcd/PRA status: A/Clear

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE