2017

Hvalpene har fået legeredskaber ud på terrassen og har tilbragt en del tid med det her i løbet af weekenden i det godt vejr.

Vi har endelig fået taget nye enkeltbilleder som ligger under Aktuelle Kuld og der er en ny video også og lidt nye billeder i Galleriet.

Vi har kun to dejlige sorte hanner tilbage som endnu ikke er reserveret

Update på vores hvalpe:

 

Hvalpene er nu oppe på tre rigtige måltider mad om dagen og så drikkes der selvfølgelig stadig mælk til.

 

Den første ormekur er givet.

 

I dag har vejret været så godt så hvalpene kunne komme ud en tur for første gang. Jeg tror de synes det var lidt underligt at have græs under poterne og mærke vinden og solen på kroppen, men alle lod til at synes det var en sjov oplevelse. 

 

Der er noget mere aktivitet hos hvalpene nu, de leger og slås og er hurtigt ude af kassen når vi nærmer os eller kommer med mad. Dog er der også stadig ro ind imellem.

 

Alle tæverne er reserveret, men vi har stadig 3 lækre hanner til salg.

 

Der er nye billeder i Galleriet og to nye videoer.

Hvalpene vokser rigtig godt, de har fået udvidet deres verden med en udestue foran hvalpekassen og den benyttes flittigt efterhånden.

De er begyndt at få "fast" føde, hvilket også er en stor succes.

Der er lidt mere liv og lyd i hvalpekassen nu og der er optræk til leg, dog går de hurtigt omkuld og sover stadig det meste af tiden.

Vi har haft besøg af nogle af de første nye familier så det har været hyggeligt for os og for hvalpene der får lidt ekstra nus.

Vores hvalpe er nu blevet 2 uger gamle, det går rigtig fint med dem, de har alle taget rigtig godt på i vægt. De har næsten alle åbnet øjnene helt op og er begyndt at bevæge sig mere rundt i kassen lidt oppe på benene i stedet for at krybe på maven.

Hippie klarer fortsat opgaven helt perfekt.

Vi har taget enkelt billeder af alle hvalpene i dag, de ligger under Aktuelle hvalpe og der er også lidt nye fælles billeder i Galleriet af vores datter på hendes yndlingsplads for tiden sammen med hvalpene.

Det er fortsat muligt at blive den nye familie til en af disse skønheder.

Så er hvalpene blevet 1 uge gamle, det går godt med dem, alle har taget fint på og trives. Mor Hippie klarer fortsat rollen som mor rigtig flot.

Der ligger nu et Galleri med billeder af hvalpene under Aktuelle Kuld, der vil løbende blive lagt nye ind samt videoer når det begynder at blive lidt mere interessant. Der vil også komme enkeltbilleder af hvalpene inden så længe.

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE