Salg af foder

Food for uniq dogs

Vi forhandler hunde- og kattefoder fra UniQ, kan afhentes hos os eller evt bringes til Horsens, Brædstrup, Østbirk og evt andre byer vi jævnligt kommer til (Skanderborg, Kolind og Aabenraa)
Se produkter og priser nedenfor, for yderligere info klik
her for producentens hjemmeside.

UniQ er udviklet af danske brugshundeejere med det formål at producere et sundt og rent foder, der giver deres hunde et godt og langt liv. UniQ er sammensat af nøje udvalgte og kontrollerede danske råvarer. UniQ produceres uden tilsætningsstoffer og uden rester af selvdøde dyr og andre affaldsprodukter. UniQ findes i udgaver til alle hunde uanset livsfase, race og daglige energibehov.

UniQ anvender fisk, kylling og æg af bedste kvalitet som proteinkilde. Disse proteiner har en meget høj biologisk værdi, som hunden kan omsætte og giver samtidig optimale betingelser for at udvikle muskler, skelet, hud og pels. Fedt fra vegetabilsk olie, med et højt indhold af polyumættede fedtsyrer, giver hunden en sund hud og en glansfuld pels.

UniQ hundefoder giver:
- En optimal fordøjelse og afføring
- Et højt indtag af vegetabilsk olie, som er med til at give din hund glansfuld pels
- Optimal udvikling af knogler og tænder pga. perfekt balance mellem calcium, fosfor og D-vitamin
- Vitaminer i rette forhold
- Sikkerhed for, at der ikke overføres allergener og andre sygdomme gennem foderet
- Et frisk foder uden tilsætningsstoffer

ISO 22.000 certificeret og følger bla. normerne for The Association of Feed Control Officials (AAFCO)

Produkter

UniQ Start
Med alt hvad din hvalp skal bruge til en god start på livet. UniQ start pillerne fås i størrelserne small og xl.
Small og xl vælges alt efter race og alder på hvalpen.

12 kg pris: 360 kr

UniQ Basic
med alt, hvad den voksne hund med et normalt aktivitetsniveau har brug for. Normalt aktivitetsniveau betyder, at hunden får motion fysisk såvel som mentalt 2-3 gange om ugen.

12 kg Pris: 300 kr

UniQ Power
til hunde, der skal kunne præstere hårdt arbejde. Med et højt protein- og fedtindhold primært fra fisk. UniQ Power giver din hund de bedste betingleser for at yde optimalt. F.eks træning op til prøver, jagt, konkurrencer, lange cykelture osv.

12 kg Pris: 350 kr

UniQ Light
Udviklet til hunde, som er blevet ældre og/eller overvægtige med et lavere proteinbehov. Light er et fuldfoder, med alle nødvendige næringsstoffer og energiindhold tilpasset den ældre hund.

12 kg Pris: 310 kr

UniQ Kiss - kattefoder
er udviklet med henblik på at lave et måltid, der både smager godt samtidig med at det holder din kat sund og rask livet igennem. Maden er baseret på høj kvalitet og af rene råvarer, nul farve-stoffer og sojaproteiner.

12 kg Pris: 400 kr

Copyright: UniQ Vestergaard Food ApS
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE