Nyheder

31. december 2014

Kennel Vanilla Joy ønsker alle et rigtig godt nytår!

 

Et lille tilbageblik på 2014 på hundefronten:

Vi har haft to dejlige kuld hvalpe, leveret af henholdsvis Carla og Franco (Kuld I) og Ditte og Indy (Kuld J) og hvalpene kan nu nyde deres første nytårsaften i selskab med deres dejlige familier rundt i landet og udlandet.

 

På prøvesiden (som Lone suverent står for) har Demo igen i år gjort det fantastisk, således at Demo nu kan kalde sig Årets Dressur1 hund og årets Dressur2 hund.

Derudover blev han også Danmarksmester i Dressur2 i spanielklubben.

 

På udstillingerne har vi også fået gode resultater i årets løb:

Vi har været en del i Tyskland og således har både Hippie og Demo erhvervet sig hver 4 tyske VDH certer, så vi håber på at 2015 kan bidrage med det sidste cert til dem begge (der skal gå 1 år mellem første og sidste af de 5 certer) så de kan tilføje Tysk VDH champion på deres CV.

 

Indy var med en enkelt gang også og gjorde det forrygende med et VDH Veteran cert og en BIS3 Veteran på International udstilling i Rostock, med et stort felt af smukke veteraner, så han for nok også lidt udlandsture i løbet af 2015 på jagt efter en Veteran Champion titel.

 

I Danmark har Hippie fået sit 2. cert på vej til titlen som Dansk Udstillingschampion, så vi håber på at det sidste kommer i hus her i løbet af 2015.

 

2015 vil forhåbentlig også bringe et enkelt kuld hvalpe mellem Hippie og Indy, men det er ikke til at sige hvornår det lige bliver og der kan selvfølgelig også komme ændringer.

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE