Nyheder

Kennel Vanilla Joy ønsker alle et rigtig godt nytår!

 

Et lille tilbageblik på 2014 på hundefronten:

Vi har haft to dejlige kuld hvalpe, leveret af henholdsvis Carla og Franco (Kuld I) og Ditte og Indy (Kuld J) og hvalpene kan nu nyde deres første nytårsaften i selskab med deres dejlige familier rundt i landet og udlandet.

 

På prøvesiden (som Lone suverent står for) har Demo igen i år gjort det fantastisk, således at Demo nu kan kalde sig Årets Dressur1 hund og årets Dressur2 hund.

Derudover blev han også Danmarksmester i Dressur2 i spanielklubben.

 

På udstillingerne har vi også fået gode resultater i årets løb:

Vi har været en del i Tyskland og således har både Hippie og Demo erhvervet sig hver 4 tyske VDH certer, så vi håber på at 2015 kan bidrage med det sidste cert til dem begge (der skal gå 1 år mellem første og sidste af de 5 certer) så de kan tilføje Tysk VDH champion på deres CV.

 

Indy var med en enkelt gang også og gjorde det forrygende med et VDH Veteran cert og en BIS3 Veteran på International udstilling i Rostock, med et stort felt af smukke veteraner, så han for nok også lidt udlandsture i løbet af 2015 på jagt efter en Veteran Champion titel.

 

I Danmark har Hippie fået sit 2. cert på vej til titlen som Dansk Udstillingschampion, så vi håber på at det sidste kommer i hus her i løbet af 2015.

 

2015 vil forhåbentlig også bringe et enkelt kuld hvalpe mellem Hippie og Indy, men det er ikke til at sige hvornår det lige bliver og der kan selvfølgelig også komme ændringer.

Udstillingsweekend i Herning er vel overstået, Retro og Hippie var afsted med os.

Retros reultater: Lørdag SL, 2. vinder, Søndag SL, 1. vinder og BIR Hvalp

Hippies resultater: Lørdag og søndag Excellent med CK og 2. vinder i to store åben klasse tæve

Næsten alle vores hvalpe er flyttet hjemmefra til nogle skønne familer og der er rigtig gode tilbagemeldinger alle steder fra. Hvalpene trives og spreder glæde i deres familier. Vi har jo fornøjelsen af at have en enkelt han tilbage fra kuldet indtil han finder sin helt perfekte familie. Han oplever en masse både alene og sammen med vores voksne hunde, på skovture, i hundeklubben, opstart på klikkertræning og renlighedstræningen skrider også fint fremad, han kan for det meste sove igennem en hel nat uden uheld.

I dag har været en begivenhedsrig dag for hvalpene, de har været på besøg på Vesterled plejehjem for at gøre lykke hos brugerne der og for at opleve kørestole, rullatorer og ældre mennesker.

Chipmærkeren har været forbi og chippe hvalpene og endelig har de været en tur hos dyrlægen, hvor de er blevet vaccineret, har fået lavet sundhedstjek og har fået ormekur. Alle hvalpe var super fine uden anmærkninger af nogen art.

Der er lidt billeder fra besøget på Vesterled i Galleriet

Nu varer det ikke længe inden hvalpene er 8 uger gamle og klar til at rejse ud i den store verden.

I dag har vi været en tur ved søen med hvalpene og de fik alle dyppet poterne og leget i sandet og græsset.

Der er nye billeder i Galleriet og vi fik også taget nye enkeltbilleder af dem alle. Der er også en video fra turen.

Der er stadig lige en enkelt dreng der ønsker sig sin egen familie.

Hvalpene er blevet 7 uger gamle, og der er fuld knald på det meste af dagen, hvilepauserne bliver kortere og kortere og der skal ske noget.

I dag har vi været en tur i skoven, hvor de små kroppe kunne blive trætte af af løbe rundt i blade, hoppe over grene og løbe op og ned af bakkerne. Og hvor hjernerne kunne blive aktiveret med en masse nye dufte og indtryk.

Der er nye billeder i Galleriet og en ny video fra skovturen.

Der er nu kun 1 enkelt skøn hanhvalp tilbage som mangler en ny familie, når hvalpene er klar til at flytte hjemmefra i næste weekend.

 

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE