Nyheder

Hvalpene er nu 4 uger gamle og deres verden er blevet udvidet igen med større udestue. De spiser med velbehag af den opblødte hvalpemad, men nyder også stadig gerne et besøg i mælkebaren.

 

De har fået den første ormekur.

 

Kuldet er nu også registreret i DKK og hvalpene har fået deres stambogsnavne efter vores sædvanlige bogstav system. Navnene kan ses under Aktuelle hvalpe.

 

Hvalpene er også så småt ved at blive fordelt til deres nye ejere og vi har kun en enkelt han hvalp tilbage som ikke er reserveret.

 

Der er en ny video af hvalpene og et par spisebilleder i Galleriet

3 uger gamle er hvalpene i dag, og der er kommet lidt mere aktivitet i kassen, men kun i kort tid af gangen, fem minutters leg og så er det tid til en lur igen. Vi har taget enkelt billeder af dem alle som ligger i Aktuelle hvalpe. Og en lille video er det også blevet til, den ligger i menuen under Aktuelle Hvalpe og hedder Video 3 uger gamle

Hvalpene trives fortsat rigtig fint og er blevet noget mere mobile rundt i kassen. Der er dejlig ro på endnu og de tager rigtig godt på.

 

De har fået små "halsbånd" på så de hurtigere kan kendes fra hinanden og vi har taget enkelt billeder af de små. De ligger under Aktuelle Hvalpe

Hvalpene er nu 3 døgn gamle og alle tager på i vægt og trives. Prima passer dem stadig til perfektion, hun er virkelig god i den nye mor-rolle.

 

Der er nye billeder i Galleriet

Onsdag den 2. januar fik vi Prima røngtenfotograferet og kunne tælle hele 8 hvalpe i hendes mave, og i går den 6. januar kom de så ud.

Vores hunde vælger tit at føde om søndagen af en eller anden grund, men når det går så fint som det gjorde med dette kuld er det også helt ok.

 

Prima klarede fødslen helt perfekt, på lige omkring 3 timer fødte hun uden problemer 8 friske og fine hvalpe som er meget harmoniske i størrelsen, så ingen er meget små i forhold til de andre  og heller ingen kæmpe store. 4 af hver køn har hun også leveret i både blue roan og orange roan (måske klartegnede imellem, men det viser sig først om lidt tid hvis det skulle være tilfældet) så vi er vældig godt tilfredse.

 

Hun klarer den nye rolle som mor helt fantastisk, er god til at holde styr på dem alle når hun lægger sig og holder dem fint varme og rene. Og her et døgn efter fødslen er der stadig fin ro og fyldte maver hos hvalpene.

 

Nu gælder det for os om at få fyldt brændstof på Prima i en lind strøm så hun kan levere god mælk til alle de små, og så krydser vi fingre for at alle klarer skærerne her i de første kritiske dage.

 

Flere detaljer om kuldet kan ses under "" og billeder vil løbende blive lagt i "Galleriet" under  "Aktuelle Hvalpe"

 

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE