Nyheder

7. januar 2019

Onsdag den 2. januar fik vi Prima røngtenfotograferet og kunne tælle hele 8 hvalpe i hendes mave, og i går den 6. januar kom de så ud.

Vores hunde vælger tit at føde om søndagen af en eller anden grund, men når det går så fint som det gjorde med dette kuld er det også helt ok.

 

Prima klarede fødslen helt perfekt, på lige omkring 3 timer fødte hun uden problemer 8 friske og fine hvalpe som er meget harmoniske i størrelsen, så ingen er meget små i forhold til de andre  og heller ingen kæmpe store. 4 af hver køn har hun også leveret i både blue roan og orange roan (måske klartegnede imellem, men det viser sig først om lidt tid hvis det skulle være tilfældet) så vi er vældig godt tilfredse.

 

Hun klarer den nye rolle som mor helt fantastisk, er god til at holde styr på dem alle når hun lægger sig og holder dem fint varme og rene. Og her et døgn efter fødslen er der stadig fin ro og fyldte maver hos hvalpene.

 

Nu gælder det for os om at få fyldt brændstof på Prima i en lind strøm så hun kan levere god mælk til alle de små, og så krydser vi fingre for at alle klarer skærerne her i de første kritiske dage.

 

Flere detaljer om kuldet kan ses under "" og billeder vil løbende blive lagt i "Galleriet" under  "Aktuelle Hvalpe"

 

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE