Nyheder

Vores forårshvalpe er for længst flyttet hjemmefra og trives i deres nye familier.

Vi skulle have haft et kuld mere her i sommer, men det blev desværre ikke til noget. vi får således ikke hvalpe igen før næste år.

De sidste dage med hvalpene bliver nydt med leg, ture på markerne, ture i skoven, nus og klap.

Vi har taget det sidste hold enkelt billeder som ligger i Aktuelle Hvalpe

Og det obligatoriske gruppebillede fik jeg lige lidt hjælp til den anden dag af et par veninder, så det er også i kassen. Det er ikke let at få 8 hvalpe til at sidde stille på række, så vi havde kørt dem godt trætte inden med en god gåtur på marken og leg i legestuen

I dag har hvalpene været en tur forbi dyrlægen til sndhedstjek og vaccination, det er noget af en opgave med 8 vilde hvalpe. Efter dyrlægen tog vi en tur til søen, hvor der blev dyppet poter og leget i sandet, der kom også lige en flink stor hund forbi som hilste på.

Der er to nye videoer og nye billeder i Galleriet.

Rigtig mange nye billeder i Galleriet

Hvalpene er nu 7 uger gamle og tiden nærmer sig hvor de skal flytte hjemmefra. 

I den forgangne uge har vi haft besøg af flere af hvalpenes familier, hvalpene er blevet chippet og har været ude at køre bil hen til det lokale plejehjem vi altid besøger når vi har hvalpe. Det er altid rigtig hyggeligt både for hvalpe, beboere og personale.

Hvalpene er også dagligt ude i det gode vejr og har tit selskab af vores ældste hund Ditte (Faster til hvalpene) som er yderst overbærende og tolerant overfor dem.

Der er lidt nye billeder i Galleriet og en ny Video

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE