Nyheder

Vi har anderledes glædelige nyheder her i huset for tiden. Prima er parret med Demo og hun er scannet drægtig. Vi forventer fødsel af forhåbentlig sunde og raske hvalpe i den første uge af januar. Det er begge hundes første kuld så det er rigtig spændende. Demo er af egen avl og søn af vores nyligt afdøde skønne Freya.

Se mere info under "Aktuelle hvalpe"

En dronnings regeringstid er slut. i 13½ år har vi fået lov at være ydmyge undersåtter og vartet hende op på bedste måde. Nu håber vi hun er et bedre sted, frisk og rørig som i gamle dage, uden smerter og med alle sansers fulde brug. Andre må nu klare at rede op med bunker af puder og tæpper så dronningen ligger blødt, sørge for at lægge lækre spiselige sager på bordet som hun kan stjæle, bedst som man tror hun sover, og man godt lige kan forlade rummet et øjeblik.
Freya var vores første hund og har altid haft en speciel status her i familien, med tilhørende ekstra privilegier. Hun har givet os mange glæder og 4 dejlige kuld hvalpe og minderne har vi da heldigvis stadig lov at have.
Hvil i fred du dejlige hund

Grundet en masse spam beskeder i min gæstebog, har jeg været nødt til at slette den, men vores mail er selvfølgelig altid åben for henvendelse.

Vi forventer ikke flere hvalpe i år, men i starten af næste år er der forhåbentligt hvalpe i kassen igen.

Så er vores hvalpe flyttet hjemmefra og der er blevet stille i huset igen.

De sidste par uger er fløjet afsted. For hvalpene har der stået plejehjem, skovture, ture på marken, leg på terrassen på legeredskaber, køreture, chipmærkning, dyrlægenesøg med vaccinaion osv osv på programmet.

Nu har vi overladt den videre indlæring, socialisering, samvær og hygge til 4 skønne familier som vi er sikre på vil tage den allerbedste hånd om vores små hvalpe. Vi ønsker alt det bedste med jeres nye familiemedlem.

Tiden går frygtelig hurtigt for tiden, nu kun to uger til vores hvalpe skal flytte hjemmefra. Der er masser af fart på dem nu, og de vil gerne ud og opleve nye ting, vi leger med dem i huset og ude når vejret er til det, heldigvis har der været nogle rigtig gode solskinsdage, hvor både terrassen og marken er blevet benyttet.

Der er en ny film og masser af nye billeder i Galleriet.

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE