Nyheder

Grundet en masse spam beskeder i min gæstebog, har jeg været nødt til at slette den, men vores mail er selvfølgelig altid åben for henvendelse.

Vi forventer ikke flere hvalpe i år, men næste år er der sikkert hvalpe i kassen igen på et tidspunkt.

Så er vores hvalpe flyttet hjemmefra og der er blevet stille i huset igen.

De sidste par uger er fløjet afsted. For hvalpene har der stået plejehjem, skovture, ture på marken, leg på terrassen på legeredskaber, køreture, chipmærkning, dyrlægenesøg med vaccinaion osv osv på programmet.

Nu har vi overladt den videre indlæring, socialisering, samvær og hygge til 4 skønne familier som vi er sikre på vil tage den allerbedste hånd om vores små hvalpe. Vi ønsker alt det bedste med jeres nye familiemedlem.

Tiden går frygtelig hurtigt for tiden, nu kun to uger til vores hvalpe skal flytte hjemmefra. Der er masser af fart på dem nu, og de vil gerne ud og opleve nye ting, vi leger med dem i huset og ude når vejret er til det, heldigvis har der været nogle rigtig gode solskinsdage, hvor både terrassen og marken er blevet benyttet.

Der er en ny film og masser af nye billeder i Galleriet.

Hvalpene har været udenfor i solen på terrassen for første gang i dag, det var vist ganske spændende at udforske noget nyt.

Samtidig har vi udskiftet fødekassen med et åbent bur i bryggerset og deres løbegård er blevet udvidet. 

Der er nye billeder i Galleriet.

Hvalpene er begyndt at få lidt fast føde ved siden af mælken, de får opblødt hvalpefoder to gange om dagen nu og er vældig glade for det.

Der er også meget mere aktivitet i kassen nu og verden udenfor kassen begynder at virke tillokkende, så inden længe bliver deres verden udvidet.

Der er en spisetidsvideo i menuen under Aktuelle Hvalpe og lidt nye billeder i Galleriet.

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE