Nyheder

Tiden går frygtelig hurtigt for tiden, nu kun to uger til vores hvalpe skal flytte hjemmefra. Der er masser af fart på dem nu, og de vil gerne ud og opleve nye ting, vi leger med dem i huset og ude når vejret er til det, heldigvis har der været nogle rigtig gode solskinsdage, hvor både terrassen og marken er blevet benyttet.

Der er en ny film og masser af nye billeder i Galleriet.

Hvalpene har været udenfor i solen på terrassen for første gang i dag, det var vist ganske spændende at udforske noget nyt.

Samtidig har vi udskiftet fødekassen med et åbent bur i bryggerset og deres løbegård er blevet udvidet. 

Der er nye billeder i Galleriet.

Hvalpene er begyndt at få lidt fast føde ved siden af mælken, de får opblødt hvalpefoder to gange om dagen nu og er vældig glade for det.

Der er også meget mere aktivitet i kassen nu og verden udenfor kassen begynder at virke tillokkende, så inden længe bliver deres verden udvidet.

Der er en spisetidsvideo i menuen under Aktuelle Hvalpe og lidt nye billeder i Galleriet.

Så blev det søndag og hvalpene er nu 3 uger gamle, i den forgangne uge er de besyndt at gå rundt i kassen, de søger selv ud på aviser nu når der skal laves stort og småt og der er gang i de første lege og knurre og gø-lyde.

Det er dog stadig kort tid der er aktivitet inden det igen er tid til en dejlig lur, men med øjne og øre funktionelle er de mere opmærksomme og vågner op når der er aktivitet omkring dem.

Vores datter bruger meget tid på at sidde i kassen hos dem, hvor der så bliver nusset og snakket med alle.

De er i dag også blevet registreret i DKK og har fået deres stambogsnavne.

Der er opdateret på siderne: "Aktuelle Hvalpe" samt "Galleri Kuld M"

Hvalpene er i dag 2 uger gamle og begynder nu at blive lidt sjovere. Alle har åbnet øjnene og er begyndt at komme lidt mere op på benene når de bevæger sig rundt. De tager fortsat rigtig godt på i vægt og har alle næsten 4 doblet deres fødselsvægt.

Hippie opholder sig stadig meget hos dem i kassen, og holder rent og pænt omkring dem.

Der er lidt nye billeder i Galleriet.

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE