Nyheder

Udstilling i Spanielklubben, Gold Cup på Fyn

Demo: Særdeles lovende, 2. vinder i babyklassen, super god kritik

Indy: Excellent, 2. vinder i brugsklassen, fin kritik

Vi har taget nye enkelt billeder af hvalpene i dag, både stå-billeder og hovedbilleder, de ligger under Kuld G.

Vi har besøg af Demo fra vores sidste kuld og han og hvalpene leger godt sammen i haven, tror Demo nyder at være den store for en stund, han vil dog gerne lege lidt vildere end hvalpene lige kan være med på endnu, men han er god til at forstå deres "sprog" og tilpasse legen.

Der er lidt nye billeder i Galleriet og en Video af deres leg

I dag er hvalpene 6 uger gamle og de har været på deres første køre-tur, vi udnyttede det gode vejr og tog en tur til søen, hvor der blev dyppet lidt poter. Der var ikke en lyd fra hvalpene i bilen hverken frem eller tilbage fra søen så det klarede de rigtig godt.

Der er nye billeder i Galleriet og video fra leg i haven i går og fra søen.

Hvalpene har nu rundet de 5 uger, de vil en hel masse nu og bruger indhegningen i haven flere gange dagligt. Her har de fået en del af vores hvalpe-legeredskaber op og de bliver flittigt brugt. Inden længe begynder vi at tage på ture andre steder med hvalpene, men lige for nu er haven stor nok.

Der er nye billeder i Galleriet og en video hvor hvalpene er ude og lege i den sidste aftenskumring.

En rigtig god udstillingsweekend for vores opdræt er gået, lørdag var vi til Spanielklubben reg. Fyn's sommerskue Demo og Tessa fra vores F-kuld skulle have deres debut i ringen, og hvilken fantastisk debut. Demo startede med at blive bedste cocker baby han, derefter fulgte hans søster efter og vandt hendes klasse også dvs. bedste baby cocker tæve, i BIS Baby blev de henholdsvis BIS3 (Demo) og BIS4 (Tessa)

Dagen efter var det en anden søster fra F-kuldet, Vanilla Joy Feeling Free (Fia) der var ude og vifte med flaget på Sjælland, på DKK skue i Knuthenborg park blev hun Bedste cocker baby.

Vi er glade og stolte over de dejlige hvalpe og ejere.

Den lidt yngre generation herhjemme er på vej mod de 5 uger, jeg har fået taget enkelt billeder af dem i dag, lidt forsinket, de er lagt i Kuld G, der er også et par billeder i Galleriet.

Hvalpene har i dag også fået deres første bad, Carla er en super mor når det kommer til at lege og passe på de små, men det med rengøringen vil hun hellere overlade til andre.

De er ude flere gange dagligt og nyde det gode vejr, haven er efterhånden blevet undersøgt flere steder og katten er blevet møffet på. Vi har lavet indhegningen klar igen i haven og er igang med at sætte deres redskaber op så de kan udforske dem og deres egen kunnen.

Der er stadig mulighed for at reservere en dejlig sort han fra kuldet.

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE