Nyheder

20. august 2012

En rigtig god udstillingsweekend for vores opdræt er gået, lørdag var vi til Spanielklubben reg. Fyn's sommerskue Demo og Tessa fra vores F-kuld skulle have deres debut i ringen, og hvilken fantastisk debut. Demo startede med at blive bedste cocker baby han, derefter fulgte hans søster efter og vandt hendes klasse også dvs. bedste baby cocker tæve, i BIS Baby blev de henholdsvis BIS3 (Demo) og BIS4 (Tessa)

Dagen efter var det en anden søster fra F-kuldet, Vanilla Joy Feeling Free (Fia) der var ude og vifte med flaget på Sjælland, på DKK skue i Knuthenborg park blev hun Bedste cocker baby.

Vi er glade og stolte over de dejlige hvalpe og ejere.

Den lidt yngre generation herhjemme er på vej mod de 5 uger, jeg har fået taget enkelt billeder af dem i dag, lidt forsinket, de er lagt i Kuld G, der er også et par billeder i Galleriet.

Hvalpene har i dag også fået deres første bad, Carla er en super mor når det kommer til at lege og passe på de små, men det med rengøringen vil hun hellere overlade til andre.

De er ude flere gange dagligt og nyde det gode vejr, haven er efterhånden blevet undersøgt flere steder og katten er blevet møffet på. Vi har lavet indhegningen klar igen i haven og er igang med at sætte deres redskaber op så de kan udforske dem og deres egen kunnen.

Der er stadig mulighed for at reservere en dejlig sort han fra kuldet.

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE