Nyheder

I dag er Vanilla Joy Great Game rejst afsted til sit nye dejlige hjem, vi takker for alle de henvendelser vi har fået på ham og vi er sikre på at han er havnet i det helt rigtige hjem.

I søndags var vi afsted med de yngste skud på stammen til DKK udstilling i Herning, Hippie stillede i baby klassen og fik SL, 3. vinder med en super god kritik, Demo stillede i hvalpeklassen og fik SL, 2. vinder ligeledes med en super kritik, så vi er rigtig stolte af de "to små"

I sidste uge fik vi en af vores søde G-kulds hvalpe retur, han har nu hygget sig med hans søster, mor og resten af flokken en uges tid og han er nu ved at være klar til at få et nyt dejligt hjem, se mere omkring ham på denne side

Kuld G er nu rejst ud i deres nye hjem og vi ønsker både hvalpe og familier held og lykke i fremtiden. Der er dog ikke blevet helt tomt her for vi har jo stadig vores egen lille sorte perle "Hippie" som bliver her hos os.

Tidspunktet for hvalpenes afrejse nærmer sig nu med hastige skridt, i ugen der er gået har vi besøgt DCH Brædstrup's træningsplads flere gange, været en tur på besøg på plejehjem, hvalpene er blevet chipmærket og har fået deres stambøger og i dag har vi været ved dyrlægen til sundhedstjeck, første vaccine og 2. ormebehandling. Efter besøget hos dyrlægen var vi endnu en tur på DCH's arealer for at løbe lidt krudt af sammen med "Onkel Demo" og de andre hunde.

Selv har jeg været afsted på første modul af Rally instruktør uddannelsen og glæder mig til de andre moduler inden jeg bliver færdiguddannet Rally lydigheds instruktør.

Søndag havde vi huset fuld af gæster til fødselsdag og det nød hvalpene også rigtig godt af, der var rigeligt med hænder til at nusse.

Der er nye billeder i "Galleriet"

 

Vi har haft besøg af rigtig søde familier de sidste par dage og således er alle vores nuværende hvalpe reserveret.

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE