Nyheder

I går måtte vi for første gang sige farvel til en af vores hunde og gå den tunge vej til dyrlægen til en aflivning.

Cody vores dobermann har et par år døjet med dårligt hjerte som han dog levede fint nok med, så længe han ikke skulle gå for langt og vi ellers sørgede for at tage hensyn til ham. Men her på det sidste stødte flere ting til som gjorde at det ikke længere var et værdigt hundeliv og vi blev i samråd med vores dyrlæge enige om at nu var det tid til at slutte. Der er ingen tvivl om at det var den rigtige beslutning, men det er virkelig hårdt og han er utrolig savnet.

I dag til certificatudstilling i Spanielklubben i Sabro fik Hippie (Vanilla Joy Glooming Ghost) sit 3. og sidste certificat og kan nu kalde sig Dansk Udstillings Champion, den første af sin slags her i huset og så endda en hjemmelavet én. Næste mål er nu det tyske championat hvor hun også kun mangler et enkelt certificat ud af 5 så det burde være muligt indenfor den nærmeste fremtid.

Vi er super stolte af den lille sorte slyngel.

Vi er jo allerede godt inde i 2015, og der er ikke kommet mange opdateringer her på siden.

 

Vi har været afsted på nogle udstillinger i år og har også fået ganske gode resultater, nogle excellent med ck og 1. vinder af åben klasse til Hippie, men vi venter stadig på at gå lidt videre og inkassere det sidste Cert hun mangler i at blive Dansk Udstillings Champion.

 

På hvalpesiden er vi også lidt i vente position, Hippie som sandsynligvis er den næste der skal have hvalpe har endnu kun været i løbetid én gang i hendes nu godt 2½ årige liv og det er efterhånden mere end et år siden så det er ikke let at komme med præcise planer for hvornår det sker. Hjemmesiden bliver selvfølgelig opdateret med det samme der er nyt på den front.

 

En del af hvalpene fra Carlas sidste kuld (Kuld I) har været her til trimning og også et par stykker fra Dittes kuld (Kuld J) så det har været hyggeligt at se dem igen og følge deres udvikling.

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE