Nyheder

Vores familie blev i marts måned forøget igen, denne gang med et nyt 4benet medlem.

Manaca´s Show Business, en blue roan tæve som hedder Prima i daglig tale, hun er faldet godt til i flokken og det bliver spændende at se hvad fermtiden bringer for hende.

 

Retro er blevet røngten fotograferet på hofter og albuer og resultatet kunne ikke være bedre, 0 på albuer og A hofter, stort tillykke til Retros ejer Lone

Den 26. januar blev vores familie forøget med endnu et tobenet medlem. Som alle ved tager en baby en hel del tid og overskud, så hvis vi er svære at træffe på mail eller telefon er det altså årsagen.

Vores lille dreng Marinus er sund og rask og selvfølgelig rigtig skøn.

Et lidt forsinket godt nytår til alle vores hundevenner!

 

Året der er gået har budt på både glæder og sorger i vores hundeliv.

 

Vi har ikke været så heldige at have nogle hvalpe i 2015, men det regner vi med at 2016 vil bringe.

 

I sommer blev vores hjemmelavede Hippie-hund (Vanilla Joy Glooming Ghost) Dansk udstillings Champion, det er vi meget stolte af, det er første Champion vi har her hos os og så ovenikøbet en hjemmelavet en af slagsen, det er jo dejligt at ens avlsarbejde bærer frugt.

 

Men året har også budt på en stor sorg da vi i slutningen af oktober måtte sige farvel til vores dejlige dobermann dreng Cody, som blev aflivet pga sygdom.

 

Sidst med ikke mindst er hele familien og vores hunde flyttet i et større hus med tilhørende langt større udenomsareal, nemlig 1,1 ha mark og skov som hundene nu har som deres egen legeplads, det nyder både to og firbende stor glæde af.

 

Vi er nu spændte på at se hvad 2016 vil bringe i vores hundeliv.

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE