Nyheder

I dag er en sorgens dag i vores hundefamilie, Indy er blevet aflivet. Han har haft dårligt hjerte noget tid og nu var hans symptomer så fremskredne at det ikke var et godt hundeliv længere, han havde fået det rigtig skidt og vi var nødt til at gå den tunge vej til dyrlægen med ham.

Vi kommer til at savne ham utrolig meget.

Så er vi kommet godt over julen både to og firebenede.

Vores hvalp trives rigtig godt, han vejer nu over 800 gram og er begyndt at gå rundt på lidt usikre ben endnu, men de bliver hurtigt sikrere. Han har fået sit første måltid opblødt hvalpefoder og det vakte stor begejstring. Han reagerer på vores stemmer og vil gerne lege en lille smule, det meste tid bliver dog stadig brugt på at spise og sove.

Der er lidt nye billeder i Galleriet.

I starten af december havde vi jo et kuld planlagt og den 4. december gik Ditte igang med at føde, den første hvalp blev født fint og uden problemer til middag, men efterfølgende gik fødslen i stå og vi måtte til dyrlægen og få resten ud ved kejsersnit og de klarede den desværre ikke. Den ene hvalp vi så havde tilbage var ikke særlig god til at spise selv i starten så det krævede arbejde i form af supplerende flaske hver 3. time og lægge til hos Ditte så meget som muligt samt malke ud hos hende for at mælken ikke skulle forsvinde. Efter 5 dage med stor tvivl omkring hvalpens overlevelse vendte vægtkurven igen den rette vej og han fandt fidusen i at spise selv og sagde så nej tak til sutteflasken og siden er det så heldigvis bare gået fremad. Mad er der jo nok af med kun en enkelt hvalp i baren så han tager godt på. Nu er han 2 uger gammel og har åbnet øjnene. Vi har søgt efter søskende til ham, desværre uden held, så han må klare sig med sin mor, os, vores andre hunde og bamser som selskab.

Mere omkring ham kan læses på siden; Aktuelle hvalpe hvor der også er et galleri med billeder. Det skal lige nævnes at hvalpen er reserveret, men tag gerne et kig alligevel.

 

Derudover vil vi gerne herfra ønske en rigtig glædelig jul

Ditte er scannet drægtig, så nu venter vi spændt på at se hvalpene i starten af december.

Det er muligt at blive skrevet op til en hvalp fra kuldet, kontakt os for yderligere info.

Ditte er parret med Kalle to gange her i løbet af weekenden, vi håber på at der er gevinst så vi får et dejligt kuld hvalpe i starten af december. Læs mere under Hvalpeplaner

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE